Oglas
· · Komentari: 0
STIL

Odišu svežinom i prolećem: Isprobajte ovih 5 moćnih modnih detalja u martu (FOTO)

Proleće se bliži, pa u skladu sa tim birajte i modne komade.

1615367964_Depositphotos_346696314_s-2019.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Proleće je (skoro) u vazduhu, a mi smo više nego spremni da počnemo da odbacujemo svoje teške vunene kapute u korist svetlih boja, cvetnih detalja i bilo kog komada koji nije kapa ili pletene rukavice. Evo nekoliko šik ideje za odeću koju možete nositi ovog meseca.

Pročitajte još: "MIKONOS" papuče osvajaju svet: Ovi modeli obuće biće totalni hit u 2021. godini (FOTO)

1. Dodajte boje

Ako počinjete da brinete, zima se možda nikada neće završiti, u redu je, niste sami. Ali ako se zamotate u super svetlu ešarpu, vaš izgled će već pomalo izgledati prolećno i dozivaće lepo vreme.

2. Isprobajte treč kapute

Trenč kaputi nikada neće izaći iz mode, posebno tokom proleća. Ali mislimo da je krajnje vreme da razmislite i dalje od klasične verzije.

3. Kombinujte crno sa jakim bojama

Potpuno smo to shvatili, ponekad je sportska crna boja od glave do pete zaista najlakši način da se ujutru obučete. Ali zamenjivanje samo jednog ili dve boje koje privlače pažnju - poput ružičaste, električno plave ili višnje crvene boje - može jednostavnu odeću pretvoriti u zaista spektakularnu ... i onu koja će vam verovatno izmamiti osmeh svaki put!.

4. Nosite svoje zimske džempere sa suknjom

Ta prijatna kremasta dolčevka zaslužuje bar još jedno nošenje. Ali umesto da ga uparite sa farmerkama, obucite suknju koju biste nosili u toplijem godišnjem dobu.

5. Dodajte sunčane tonove

Ništa nema moć da vam podigne raspoloženje tokom tmurnih poslednjih dana zime poput žutih udaraca (posebno kada je ostatak vaše odeće u sivim skalama).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas