· · Komentari: 0
Bakina kuhinja

Odličan recept za sve generacije: Fenomenalna ideja za doručak, užinu ili večeru

Fantastičan obrog prelepog ukusa..

1621074361_jelo.JPG
Youtube/Printscreen/Bakina kuhinja

Potrebno je:
sečen stari hleb
Za preliv
2 jaja
100-150 gr sira
1 kašika kisele pavlake
100 ml mleka
50 gr rendanog kačkavalja
Za nadev je potrebno je:
 200 gr šunkarice tano isečene
150 gr listova kačkavalja

Priprema

U činiju izdrobiti sir, dodati jaja, pavlaku, mleko i kačkavalj i sve dobro izjednačiti. Uzan pleh obložiti pek papirom pa poređati hleb.

U listove šunke ubaciti kačkavalj presaviti na pola i ubaciti između svakog hleba. Preliti sa pripremljenim prelivom. Odozgo može rendan kačkavalj.

Peći na 220 stepeni C  oko 50 min.. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.