Oglas
· · Komentari: 0
šminka

ODLOŽITE PUDER tokom leta: Evo zašto treba da se okrenemo toniranim kremama, birajte BB, CC ili DD

Odlaganje pudera i priklanjanje toniranim kremama tokom visokih temperatura daje poprilično oslobađajuć osećaj.

1624350019_7b7a0af7273710280a7a71eb427a033c2df37a04.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Razlika između pudera i tonirane kreme

Tokom leta, usled visokih temperatura, ne želimo da nam bilo šta dodatno smeta, pa makar to bio i puder. Teška šminka nam neće prijati kada je napolju jako toplo, ali postoji zamena - tonirana krema.

Ima laganu teksturu, pa nećemo imati osećaj šminke na licu, a opet daće nam lep i ujednačen ten. NJihova prednost je što daju efekat nenašminkanosti i prirodne lepote, negovane i zdrave kože.

Pročitajte još: Greške prilikom nanošenja AJLAJNERA koje verovatno pravite: Da li i vi gledate pravo u ogledalo?

Na tržištu postoji nekoliko vrsta toniranih krema, poput BB, CC, DD kreme. Prema karakteristikama su slične, sve daju osećaj lagane kreme na licu, a pored pokrivanja nesavršenosti i ujednačavanja tena nude i dodatnu negu i hidrataciju kože.

Od tonirane kreme ne možemo da očekujemo pokrivnu mož pudera, ali nam je u letnjim mesecima taman, obično većina sadrži i zaštitni faktor, pa je još glas više da im se priklonimo.

Razlika između BB, CC i DD kreme

BB krema

Lagane je teksture, ima manju pokrivnu moć, ali daje znatno prijatniji osećaj na koži lice. Pruća neophodnu hidrataciju i ujednačava ten.

Pročitajte još: Melem od DUNJE uklanja bore i neguje usne

CC krema

 Služe za ublažavanje crvenila i znatno bolje pokrivaju nepravilnosti od BB kreme.

DD krema

Ova krema ima odličan efekat protiv bora, što je izdvaja od ostalih krema. Kombinacija je BB i CC kreme, a redovnom upotrebom smanjuje sitne linije, bore i sužavaju pore.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas