· · Komentari: 0

ODLUČENO: Deca do 10 godina BEZ TESTA u Grčku (VIDEO)

Uslovi pod kojima će srpski državljani moći na letovanje do svojih omiljenih destinacija na Jonskom i Egejskom su poznati!

1617009086_166204778_298016475005474_2722337370356070087_n.jpg
Foto: A.M.

Haris Teodoharis, grčki ministar turizma i Tatjana Matić, srpski ministar turizma,danas su potpisali Memorandum o sertifikacija vakcinacije.

Kada se radi o deci koja nisu primila vakcinu dogovoreno je da deca do 10 godina mogu ući u Grčku bez testa. Stariji od 10 godina treba da imaju negativan test na korona virus.

Pročitajte još: Doneta odluka: Grčka prihvata SVE VAKCINE i otvara se sredinom aprila za vakcinisane Srbe!

Grčka je odlučila da dozvoli i antigenske testove koji su jefitniji.

- Razmatra se da testovi za maloletna lica budu besplatni - rekla je ministarka turizma, Tatjana Matić.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.