· · Komentari: 0
ODMOR

ODMOR KOJI SE NE ZABORAVLJA: Antalijska rivijera i nadaleko poznat hotel Delphin Imperial 5*

Možda baš ovog leta tragate za idealnim mestom na kome biste sa svojom porodicom proveli miran odmor, ali i uživali u nekim laganim, letnjim sportovima i drugim aktivnostima

1632379894_GLAVNA-Delphin-Imperial6.jpg
Foto: 1A

Sanjate o lepoj, peščanoj plaži, izuzetnim domaćinima, dobroj zabavi i novim ukusima, a mi na to kažemo Turska. Kako se u ponudi Antalijske rivijere nalaze brojni hoteli, neće vam biti lako da se odlučite. Ne brinite, raznovrsnost znači da za svakog postoji opcija i da vam je užitak zagarantovan. 

Foto: 1A

Mi ćemo vam preporučiti jedan fenomenalan hotel, da bismo vam bar malo olakšali izbor. Na svojoj, peščanoj plaži, na kojoj se vijori plava zastavica, nalazi se fantastičan Delphin Imperial Resort Hotel 5* . Samo desetak kilometara od centra i aerodroma u Antaliji, smešten je jedan od hotela iz čuvenog lanca, nadaleko poznatog po bogatim sadržajima. Počevši od spoljašnjeg izgleda ovog velikog kompleksa (više od 600 soba), preko unutrašnjeg dizajna svih prostorija namenjenih gostima, uključujući naravno i same sobe, čitav kompleks odiše luksuzom i obećava profesionalnu i više nego dobru uslugu. Posebno poznat je spa centar hotela, pa ukoliko je vaš odabir za letovanje Delphin Imperial Resort Hotel 5*.

Foto: 1A

Nalazi se u čuvenoj oblasti Antalije, Lara, poznatoj po beskrajno dugim, peščanim plažama. Pored savršene lokacije, na samoj plaži, i nadomak tržnog centra, posebnost hotela je i pregršt sadržaja i aktivnosti za porodice i parove. Biće vam jasno da Turska poseduje sve segmente potrebne za odmor. Najmlađi gosti hotela, a i oni malo stariji, koji se i dalje osećaju kao deca i ne dozvoljavaju da ih napusti avanturistički duh, uživaće u akva parku, dok oni koji žele isključivo da odmaraju, to mogu učiniti na nekom od još tri bazena, uz neograničenu količinu plivanja i sunčanja.

Foto: 1A

Hotel ovako visokog nivoa ima naravno savršenu kuhinju, pa pored glavnog restorana sa internacionalnom kuhinjom, ima čak osam a la carte restorana i još nekoliko barova sa užinama, slatkišima i pićima. Hotel je baziran na Ultra all inclusive usluzi, što znači da će vaš odmor teći sasvim glatko. Kada se veče spusti i hotel Delphin Imperial Resort Hotel 5* zasija svojim najlepšim bojama, otvaraju se mogućnosti za razne večernje animacije i programe, zabavu u diskoteci ili u nekom od barova.

Foto: 1A

Isprobajte neku od raznih metoda masaža i tretmana u spa centru, opustite se uz film u bioskopu hotela, oprobajte se u kuglanju, tenisu ili bilijaru. Ako niste imali prilike do sada, uživajte u kupovini u blizini hotela, a svojoj deci pružite zadovoljstvo da sa svojim vršnjacima provedu dan u dečijem klubu, luna parku, na igralištu, dečijem bioskopu ili bazenima.

Foto: 1A

Veoma je dugačka lista svega što hotel Delphin Imperial Resort Hotel 5* pruža, pa preporučujemo da otkrijete na licu mesta i osetite privilegiju letovanja u Turskoj. Na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“ postoji i mogućnost online rezervacije, pa jednostavno i brzo možete osigurati svoje mesto na moru. Dodatno smo olakšali ovu uslugu, pa ukoliko nailazite na poteškoće da stupite u kontakt sa nama, ovo je idealan način da svoja mesta na vreme sačuvate. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.