· · Komentari: 0
OTVORENO

Oglasila se devojka Milana Marića: Evo šta je rekla o vezi sa 19 godina mlađim glumcem!

Milan Marić navodno je uplovio u vezu sa skoro 20 godina starijom Jelenom Pavlović, sa kojom navodno već živi.

1631892021_maric.jpg
Foto: YouTube/Instagram/Ilustracija

Nakon što je u medijima odjeknula vest, da je glumac Milan Marić u vezi sa 19 godina starijom ženom, koja je zbog njega navodno ostavila porodicu, oglasio se i advokat Jelene Pavlović koji je otkrio pravu istinu.

Pročitajte još: KAKAV ŠOK! MILAN MARIĆ (31) U VEZI SA JELENOM (50): Starija od njega 19 godina, OSTAVILA PORODICU zbog glumca, evo kako izgleda (FOTO)

Popularni srpski glumac primećen je u ulazu zgrade gde živi Jelena sa kojom se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja. Naime, pričalo se da je Jelena zbog glumca ostavila porodicu što je oštro demantovao njen advokat u saopštenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

"Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze sa Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život sa uglednim umetnikom iz Srbije, informacija iz njenog prnvatnog života koju ima pravo da štiti, jer nije nosilac javne, niti političke funkcije, niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti i da dalje spreči objavljivanje ovakvih informacija", istakao je Jelenin advokat.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.