Oglas
· · Komentari: 0
GEST ZA PAMĆENJE

Oglasili se RODITELJI dečaka koji je dobio reket od Novaka: Na meč je došao u SRPSKOJ majici, a onda mu je Nole sa klupe dao ZNAK (FOTO)

Sjajan gest Novaka Đokovića posle trijumfa na Rolan Garosu oduševio je sve.

1623741548_novak-djokovic.jpg
Foto: Pritnskrin/Tanjug/AP
Oglas

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je oduševio sve kada je po osvajanju 19. Grand slem titule na Rolan Garosu, reket poklonio mališanu, koji je bio kraj terena.

Na nalogu za koji se tvrdi da pripada upravo majci tog glasnog i snalažljivog dečaka objavljene su njegove slike sa Novakom:

- Ovo je Instagram nalog mame dečaka kojem je Đoković poklonio reket, predivne slike.

Dečakovo beskrajno oduševljenje zabeležile su kamere a Novak je objasnio zašto je reket poklonio baš njemu.

Oglasio se i dečakov otac

Novak Đoković nije znao ko je dečak kog je obradovao, samo je znao da mu je bio simpatičan, a u međuvremenu je otkriveno da se zove Tom i da takođe želi da se bavi tenisom.

- Mislim da ovaj trenutak nikad neće zaboraviti. Na meč je došao u srpskoj majici i veliki je navijač Novaka Đokovića. Počeo je snažno da ga ohrabruje i zato ga je Novak i primetio. Kada je sedeo nasuprot nas, pogledao je u mog sina Toma i podigao palčeve uvis i namignuo mu", prepričavao je otac situaciju iz finala Rolan Garosa.

- Bio je neverovatno srećan zbog toga i siguran sam da je o tome razgovarao i sa prijateljima. Jutros je želeo da uzme kapu i odnese je u školu. To je trenutak koji će mu se zauvek urezati u sećanje i pamtiće dok je živ. Želeo je da nosi kačket i popodne na ručku. U subotu igra na turniru, mislim da će ga i tada nositi i da će mu doneti sreću kao Novaku, ispričao je ponosni otac.

Novak Đoković o dečaku

Zašto je baš njemu poklonio reket, prokomentarisao je i sam Novak na konferenciji za štampu:

- Ne znam ko je dečak, ali sam ga čuo sve vreme. Bodrio me je kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savete tokom meča, kao trener ha-ha. On je bio najbolji izbor, želeo sam njemu da dam reket jer me je podržavao tokom čitavog meča, rekao je Novak.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas