Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Omekšivač ne morate koristiti samo za veš: NJegove namene su brojne (VIDEO)

Omekšivač se može korisiti u razne svrhe: za radijatore, kao osveživač i još mnogo toga.

1616875230_pjimage--38-.jpg
Foto: Printscreen / TikTok / lifewithmina07 / nic0075
Oglas

Mnogi vole miris omekšivača za veš i koriste ga za čišćenje mnogih stvari u kući, kao i za suzbijanje neugodnih mirisa u toaletu.

Pročitajte još: Situacija koju svi preziremo: Ovo je najjednostavniji način da skinete ŽVAKU sa farmerki! (VIDEO)

Gospođa Hinč, koja je u Britaniji velika zvezda među ljubiteljima čišćenja, omekšivač koristi da očisti sudoperu, mnogi ga stavljaju u vodokotlić kako bi WC bolje mirisao, ali postoji još mnogo načina kako ga možete iskoristiti.

Jastuci:

Korisnica TikToka pod imenom Mina pokazala je kako koristi miks nekoliko proizvoda za čišćenje kako bi napravila sprej kojim osvežava svoje pufaste jastučiće.

@lifewithmina07

My own febreze 🤩 ##cleanfreshhype ##cleaning ##febreze ##mrshinchhome ##cleaning ##fabricconditioner

♬ What You Know Bout Love - Pop Smoke

Pomešala je dve vrste omekšivača za veš sa pojačivačem mirisa tokom pranja u mašini, dodala vode i sve stavila u raspršivač, dobro protresla kako bi se tečnosti sjedinile. Tada je jednostavno poprskala jastučiće, koji su poprimili nežne mirise.

Pročitajte još: Kako da TEFLONSKI TIGANJ duže traje? Ove stvari ga uništavaju

Aromatski difuzeri:

Umesto da svaki put kada vam se istroše kupujete nove, pokušajte u njih usuti mešavinu omekšivača i malo vode.

@nic0075

Keep your empty diffusers ##homehack ##hinch ##home ##hometip ##hometipoftheday ##housewife ##babypink ##ohbaby ##fypps

♬ ...baby one more time - The Marías

Rešetke iz pećnice:

Niko ne voli da čisti rešetke iz šporeta na kojima je dosta zagorele masnoće, ali omekšivač i tu može da pomogne.

Umočite rešetke u mešavinu vruće vode i omekšivač, te ih nakon vremena izvadite. Na taj način ćete masnoću lakše ukloniti.

Radijatori:

Mnogi koriste razređeni omekšivač za veš za čišćenje radijatora. Pored toga što ćete očisititi prljavštinu sa radijatora, ugodan miris će se širiti po kući. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas