Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

On je imao 24, a ona 42 godine! Jedan od NAJPOŽELJNIJIH mladih glumaca je bio u vezi sa 18 godina STARIJOM KOLEGINICOM! (FOTO)

Milan Marić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

1621239257_milan-maric.png
foto: Printskrin/Jutjub/RTS Zabava - Zvanični kanal
Oglas

Talentovanog Milana Marića imali smo prilike da gledamo u serijama "Vojna akademija", "Besa", "Državni službenik", "Porodica", a uskoro ćemo ga gledati u ulozi Tome Zdravkovića, u istoimenom filmu.

Zbog velikih poslovnih angažmana koje je u poslednjih par godina imao, stiče se utisak da glumac nema vremena za ljubavni život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Naime, on se u potpunosti posvetio svojoj karijeri koja je krenula uzlaznom putanjom, a sada je počeo i da se probija na ruskom tržištu, a o svom emotivnom statusu izbegava da govori.

Pročitajte još: Milan Marić otkrio sve o odnosu Tome Zdravkovića i Silvane

Iako se o privatnom životu našeg poznatog mladog glumca ne zna mnogo, zanimljiva je činjenica da vezu s početka svoje karijere, kada je bio sa 18 godina starijom koleginicom, nije mogao da sakrije.

Reč je o hrvatskoj glumici Nini Violić iz Rijeke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Kada je Milan imao 24, Nina je imala 42 godine. 

Milan je Ninu upoznao u Beogradu 2014. godine, kada je gostovala sa predstavom "Kako smo preživele". Svoju romansu nastavili su u Zagrebu, kada je Milan tamo igrao Gavrila Principa u predstavi " Mali mi je ovaj grob".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Navodno su 2015. godinu dočekali zajedno u Nininoj rodnoj Rijeci.

O svojoj romansi nisu mnogo pričali, jer su i sami bili svesni koliko je teško održati vezi na daljinu.

Tačku na svoju ljubavnu priču stavili su sredinom 2015. godine, nakon šest meseci veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni - "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - ispričao je Milan pre nekoliko godina za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas