Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"On je običan balavac": Otac Megan Markl uvredio princa Harija i otkrio kako je izgledao njihov poslednji razgovor

Intervju o kome bruji svet

1615295632_megan-princ.jpg
Foto: YouTube printscreen /Oprah show
Oglas

Megan Markl i princ Hari, gostujući u emisiji kod Opre Vinfri, otkrili su sve tajne britanske porodice.

Pročitajte još: Porodična tragedija mu je promenila život: Tom Henks otkrio nepoznate detalje iz detinjstva!

Megan je javno ispričala kako sa ocem nije u najboljim odnosima, jer je izdao, ali se Tomas oglasio i ispričao kako njene tvrdnje nisu tačne, dok princa Harija smatra običnim balavcem.

- Svi mi grešimo - ali nikada nisam igrao gol bilijar niti sam se oblačio poput Hitlera što je Hari radio- rekao je u jutarnjem programu Tomas Markl i otkrio kako je izgledao njegov poslednji poziv sa Harijem:

- Hari mi je rekao: "Da si me slušao, ovo ti se ne bi dogodilo". Meni, koji sam ležao u bolničkom krevetu nakon operacije, a to je bilo tako nekako degutantno, pa sam spustio slušalicu - kaže otac Megan Markl i dodaje da bi voleo da izgladi odnos sa ćerkom i zetom:

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Jedna je od najvećih folk zvezda, a danas je svim damama poslala snažnu poruku (FOTO)

- Žao mi je zbog onoga što sam uradio. Bilo je to pre dve godine. Pokušao sam da joj nadoknadim. Sad sam udaljen samo stotinjak kilometara. Nikad nisam prestao da je volim. Ne slažem se sa svim stvarima koje rade moja deca. Ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan - poručio je Tomas.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas