· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ona baš nema sreće: Osvojila nagradu od 182 miliona, pa dobila poruku koja ju je DOTUKLA!

Dobili su poruku da je njihova kombinacija dobitna, međutim...

1615628773_Depositphotos_250217222_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Naime, Rejčel Kenedi (19) i Lijam Mekroan (21) iz Hetfordšira u Engleskoj imali su dobitnu kombinaciju brojeva za džekpot u iznosu od 182 miliona funti na internacionalnoj lutriji Euromillions nakon što su se tokom izvlačenja pojavili njihovi brojevi – ali zbog epskog promašaja s uplatom ostali su kratkih rukava!

Pročitajte još: Slavljen, bombarovan, lomljen: Unutrašost spomenika na Gazimestanu izaziva SUZE (FOTO)

Kada su shvatili da su u popularnoj igri na sreću pogodili baš sve brojeve, ali na kraju nisu osvojili ništa, bili su očajni. Igrali su iste brojeve pet nedelja zaredom – 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11 – i upravo su ti brojevi izvučeni.

Na Rejčelinom računu par je postavio nalog za automatsku uplatu listića svake nedelje, ali kako ona prošle nedelje nije imala dovoljno novca na računu, uplata nije bila izvršena. Ipak, aplikacija Euromillions-a javila joj je da su njeni brojevi dobitni i ona se ponadala kako su postali milioneri.

Pročitajte još: "Jesam li preterao?": Ovaj dečko je 3 godine trenirao vilicu i ne, ovo nije fotošop! (VIDEO)

- Na aplikaciji je pisalo pobednička kombinacija i pomislila sam da smo osvojili džekpot. Pozvala sam dečka i mamu u sobu i oni isto nisu mogli da veruju. Odlučili smo odmah da ih nazovemo. Okrenula sam broj misleći kako sam osvojila 182 miliona funti, ali oni su mi rekli da imam ispravne brojeve, ali da nisam imala dovoljno novca na računu pa moj trajni nalog za uplatu listića nije mogao biti izvršen. U jednom trenutku bila sam na vrhu sveta, a kada smo saznali što se dogodilo, Lijam se uznemirio još više nego ja - ispričala je Rejčel za The Sun.

Mislila je da je osvojila milione!

Naime, Rejčelin dečko već je počeo da planira šta će on i njegova devojka učiniti sa silnim novcem kada ih je katastrofalna vest udarila poput malja.

- Ona je bila prilično opuštena, ali ja sam u glavi već bio potrošio sav novac. Sasvim me slomilo kada je čovek preko telefona rekao da uplata nije prošla. Već sam zamišljao našu kuću i auto iz snova. Iskreno, malo me bilo ponelo - priznao je Lijam.

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: Po podne ili popodne, prepodne ili pre podne?

Rejčel veruje da su brojevi koje su celo vreme igrali za njih zapravo nesrećni i odlučili su da odaberu drugu kombinaciju za sledeće izvlačenje.

- Igrali smo iste brojeve pet nedelja zaredom, ali zapravo imamo dve kombinacije koje igramo. Jedna su naši porodični rođendani, a druga su slučajno odabrani brojevi i baš je ta kombinacija bila dobitna. Te brojeve više nećemo koristiti. Nikada nisam ništa osvojila i baš nemam sreće u takvim stvarima - zaključila je Rejčel.

Džekpot Euromillions-a u iznosu od 182 miliona funti, koji je trebalo da osvoje Rejčel i Lijam, na kraju je otišao u džep jednog srećnika iz Švajcarske.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.