Oglas
· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Ona je ĆERKA našeg poznatog glumca iz prvog braka: Pleni prirodnom lepotom gde god da se pojavi! (FOTO)

Talenat je nasledila od oca.

1629728643_Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/ analecic5
Oglas

Devojka o kojoj će se tek pričati, pre svega zbog nesumnjivog talenta je Ana Lečić. 

Sama gradi svoj put

Ona je ćerka poznatog glumca Branislava Lečića, koji ju je dobio u prvom braku sa Ivanom Vujadinović. Pored nje, iz prvog braka ima i sina Ivana.

Anu je oduvek privlačio svet glume (oprobala se i u modelingu), pa ne čudi što je danas gledamo u nekoliko projekata.

Pročitajte još: URBANI FRAJER: Modna kombinacija Milana Marića izgleda OPASNO DOBRO! (FOTO)

Nedavno je privukla pažnju ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca", a trenutno snima treću sezonu serije "Dug moru".

Prirodna lepotica

Ana je prirodna lepotica i često imamo prilike da je vidimo bez šminke, pravo osveženje na sceni i uzor mladim devojkama.

Koliko podrške ima među starijim kolegama govori i objava Bojane Maljević, koja joj glumi majku u seriji. LJubav je očigledna!

"Otela mi telefon!
U sred priprema za 3. sezonu serije.
A bolje da mi ga nije ni vratila...
♥️
Deci se sve oprašta. Čak i kad si roditelj na filmu. 🤗"

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas