Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ona je uspešna i lepa glumica, a malo ko zna da je on njen sestrić (FOTO)

Branka Pujić je poznata srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica, a publika je pamti po brojnim ulogama

1604348456_branka.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Javnosti su i te kako dobro poznati njen suprug Dragan Jovanović, kao i ćerka Anđela Jovanović, koji su, takođe, glumci. Međutim, malo ko zna da je ona ujedno i tetka popularnog mladog glumca Petra Benčine.

Pročitajte još: "Gaga mi je dao 100 maraka i rekao..." Za ovaj GEST Dragana Nikolića niste znali, a otkrio ga je Vojin Ćetković

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne.

- Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela- izjavila je Branka svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samo strpljivo 🙃....večeras i sutra DRŽAVNI SLUZBENIK 🕴nove epizode #drzavnisluzbenik2

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas