Oglas
· · Komentari: 5
PSI

Oni će vam se uvući pod kožu: Ovo su najnežnije rase pasa

Ako ste rešili da svoj dom podelite sa jednim malim slatkim krznenim prijateljem, na pravom ste mestu.

1616509303_dog-1030992_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ukoliko je idealan ljubimac po vama neko ko voli maženje i ko će vam se uvek srdačno obradovati kada se vratite kući, onda su rase pasa koje vam danas predstavljamo one među kojima ćete sigurno pronaći svog novog najboljeg priajtelja.

Ove nežne vrste pasa su poznate po svojoj umiljatoj prirodi i neskirvenim načinima pokazivanja odanosti i ljubavi. Ne dozvolite samo da vas veličina nekih od njih zbuni, jer što su veći, to su veće maze.

Pročitajte još: Naučite svog psa kako da se ponaša: Evo šta treba da uradite da vaš ljubimac ne bi lajao noću

AKITA

Akita je pas koji poreklo vodi iz Japana. On je poznat kao savestan zaštitnik porodice i cenjen je zbog svoje nepokolebljive vernosti. Jednom kada postanu deo nečije porodice, akite će je braniti čak i ako mislite da spavaju. Akite su oprezne prema novim ljudima koje sreću, a svoje poverenje daju samo svom vlasniku.

Foto: Piksabej

KOVRDŽAVI BIŠON

Veliko srce puno ljubavi kuca u malom bišonu, kog krasi kovržava dlaka. Ove pufnaste loptice su vrlo razigrane i umiljate, a vas kao njihovog vlasnika spremne su da prate na kraj sveta. Štaviše bišon je prijateljski raspoložen prema svima, i novim ljudima, i drugim psima, pa čak i prema mačkama.

Pročitajte još: Bizarno ili moderno: Da li ljubimci treba da se oblače "po poslednoj modi"? (FOTO)

BULDOG

Uprkos svom zvučnom imenu buldozi su istinske maze. Zapravo ako njih pitate nikad vam i ne bi silazili sa krila, sem ako ne treba kraj vas da se smeste na vašem krevetu naravno. Vrlo su umiljati i svojim uspavanim izgledom jednostavno obećavaju trenutke maženja.

Foto: Depozit

KAVALIRSKI ŠPANIJEL KRALJA ČARLSA

Ovo je jedna od onih rasa pasa koja vam zaista može ulepšati dan, koliko god zahtevan bio. Svojim "osmehom", veselim mrdanjem repa i poskakivanjem učiniće da jednostavno zaboravite sve probleme. Poznati po tome što obožavaju svoje vlasnike ovi psi su savršena opcija za sve vas koji volite živahne pse.

Pročitajte još: Ovih pet rasa pasa imaju najslađe štence

Foto: Piksabej

ČAU ČAU

Baš kao i akita, i čau čau je vrlo privržen svojoj porodici. Ovu vrstu psa je potrebno razmaziti kako bi vam uzvradila svojom afekcijom. Vaš zadatak je zapravo da im pokažete koliko maženje može da bude prijatno, ali pazite jednom kada to otkriju neće vam silaziti sa krila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas