· · Komentari: 0
POTRESNO

OPERISALA RAK! Našoj poznatoj voditeljki MAJKA PREMINULA OD KANCERA, a sad je ona prošla kroz ISTI PAKAO

"Kad sam se našla na operacionom stolu zamišljala sam moju decu kako se igraju i pevaju."

1629212329_milica-kon.jpg
Foto: Youtube Printscreen/Paparazzo Lov // DNK

Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" i supruga muzičara Marka Kona, Milica Kon, operisana je nedavno nakon što je ustanovljeno da ima promene na tkivu dojke, a sada je otkrila kako je preživela dane iščekivanja:

- Skoro svake večeri sam plakala, a smirila sam se tek kada sam došla u bolnicu. Posebno mi je bilo teško jer je moja mama umrla od raka dojke. Probudili su se odavno potisnuti strahovi, što je i logično. Srećom, mesecima idem kod psihoterapeuta, a tih dana sam intenzivirala susrete. Formulu, zahvaljujući kojoj sam pregurala te dane, čine Markova nemerljiva podrška, psihoterapija iz koje su proizašle pozitivne misli, prijatelji. Zvuči čudno, ali sam se potpuno smirila kada sam došla na "Bežanijsku kosu". Doktor Granić mi je ulivao ogromno poverenje. Nije on lekar koji priča bajke, uostalom kada sam ga pitala šta misli o čemu je reč, odgovorio je: "Videćemo kad stignu rezultati". Ali bilo mi je dovoljno da ga pogledam, pa da osetim da će sve biti u redu. Bila sam fascinirana činjenicom da državna bolnica radi kao švajcarski sat. Bukvalno, od pripreme za operaciju do dana kada sam izašla sa klinike nije se desilo ništa što bih smatrala minusom - rekla je voditeljka, prenosi "Blic" i otkrila sa kakvim mislima se probudila nakon operacije:

- Moja sestra, koja je imala operaciju, ali drugačiju od ove, rekla mi je: "S kakvim mislima ulaziš u anesteziju, tako ćeš se i probuditi". Kad sam se našla na operacionom stolu, prvo sam svima koji su bili kraj mene rekla: "Divni ste, meni je ovde lepo", a onda sam zamišljala moju decu kako se igraju i pevaju. U trenutku buđenja u intenzivnoj nezi, na pitanje "kako si", odgovorila sam da sam super. Pogledala sam desno i videla momka koji se sav tresao. Budući da je bio "upucan", pomislila sam da je u anesteziju ušao pod stresom, pa je takav i izlazak iz nje. Okrenula sam glavu na drugu stranu i zaključila da je sestra bila u pravu.

Milica je progovorila i od tome kako je provela najtežih 11 dana dok ste čekali rezultate.

-  Ne znam da li je zaslužna psihoterapija, sazrevanje ili me je muž malo opametio, ali taj period provela sam bez stresa. Rekla sam sebi da neću da razmišljam o tome i - uspela sam, što je za mene neverovatno, jer sam paničarka. Problem vidim i gde ga nema, a sada, kad je trebalo da krenem po rezultate, prijateljici sam rekla: "Znam da je sve u redu" - rekla je voditeljka za magazin "Hello"

- Zvuči čudno kada se kaže, ali nisam prihvatala drugačiji scenario. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.