Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Opraštam svima koji me ne zovu" ... Marina Tucaković progovorila o odnosu sa Cecom i o bolesti

Oprostila svima

1606145339_marina.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Marina Tucaković, nedavno se našla u centru skandala zbog izjave svog sina Milana Laće radulovića, koji je u svom postu na Fejsbuku, prozvao direktno Cecu Ražnatović.

Pročitajte još:  Dobio ju je sa plesačicom i odlučio da je PRIZNA: OVO JE BREGINA VANBRAČNA ĆERKA! (FOTO)

Marina i Ceca sarađuju više od 30 godina i prvenstveno su prijateljice, ali naš najpoznatiji tekstopisac, smatra da bi je razumela i da se naljutila na njenog sina zbog takvih izjava.

- Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umesto njega - rekla je za Marina i dodaje da se uvek trudila da sa saradnicima ima korektan odnos.

- Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi - dodala je. Poslednje tri godine, Marina se bori sa karcinomom, ali i napominje da se sama snalazi kada je u pitanju novac za terapiju i lekove.

Pročitajte još: "NJena smrt mogla je da se spreči" ... Bivši muž pokojne glumice Naje Rivere pokrenuo tužbu zbog tragičnog događaja

- Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret. Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno - poručila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas