· · Komentari: 0
PLANETE

OPREZ Venera je u Škorpiji: Otkrivaće se MRAČNE TAJNE, pucati brakovi i dešavati seks za jednu noć!

Venera je u Škorpiji od 10. septembra do 7. oktobra i to je vreme veza za jednu noć!

1631172359_Depositphotos_275789236_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Kada je Venera u Škorpiji možemo da očekujemo da će sav "mulj" izaći na površinu pogotovo kada su partnerski odnosi u pitanju.

Pročitajte još: ON JE NAJGLAMUROZNIJI ZNAK U HOROSKOPU! Ko je koji znak u horoskopu, pogodićete po BOJAMA koje ih odlikuju!

Venera u Škorpiji traži mnogo

Ovoj Veneri je ljubav jednako bol. Ona je surova i strastvena. Od partnera traži sve, ali isto toliko i daje. Sama Venera vlada našim vrednostima kada je ljubav u pitanju i baš tu će neki doživeti velike promene.

Ova Venera je teška, ali mnogo daje

U toku svog kretanja Venera će imati kvadrat sa Plutonom što će doneti velike seksualne apetite, ljubomoru i veliku potrebu za kontrolom. Sve to dovodi do rasprava i ozbiljnih svađa u partnerskim odnosima.

Pročitajte još: Betmen je bio debeljuškasti mesar, a Holivud je na njemu zaradio milijarde! (VIDEO)

Četiri znaka će se uzdrmati

Ovaj aspekt će najviše osetiti Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije.

Uran je razarajuća planeta i nije taktična

Naime, 19. septembra Uran će se približiti Veneri i traži od nas promene u vezama, ali i promene unutar nas. Uran je razarajuća planeta koja nije taktična. Savet je da se uzdržite od naglih promena ako je ikako moguće. Najviše će ovaj dodir Venera i Urana osetiti fixi znakovi pogotovo Bikovi koji ne vole promene.

Pročitajte još: Aleksandar je pobedio poslednjeg samuraja, ponizio Japan i vratio se kući

Tajne izlaze na videlo

Mnoge skrivene tajne će izaći na svetlost dana. U periodu ovog tranzita Venere kroz znak Škorpije ne treba da ulazite u površne veze. To vam ova Venera neće ni dozvoliti. Sada ako upoznate nekoga nema skrivanja, upoznavanje je do kraja do najmračnijih delova naše duše.

Ovo je period veza za jednu noć

Pročitajte još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar

Svi ćemo biti ogoljeni do kraja . Takođe, ova Venera voli seks i neobavezne veze (one za jednu noć) pa ako želite i to da probate sada je idealno vreme za to.

Pročitajte još: Tri paklene horoskopske kombinacije koje NE SMEJU da se venčaju

Ali pazite da ne izgubite glavu! Kada se Venera u Škorpiji jednom uvuče pod kožu teško je zaboravljate i tražite još više i više!

Ovu Veneru će najlepše osetiti Škorpija, Rak i Ribe A malo teže će pasti Vodoliji, Bikovima i Lavovima.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.