· · Komentari: 0
TUŽNO

Oseća svu njenu bol: Princ Hari u intervjuu sa Oprom emotivnim rečima ispoljio emocije vezane za majku Dajanu

U kratkom, ali efikasnom pregledu predstojećeg intervjua princa Harija i Megan Markl sa Oprom, vojvoda od Saseksa poverio se kako ne može da zamisli sa čime se sve borila njegova majka.

1614698132_fgs.png
Foto: Printscreen / YouTube / Access

Princ Hari bio je izuzetno blizak sa pokojnom majkom princezom Dajanom, i nastavlja da prenosi njeno nasleđe na sve moguće načine. Otkako se povukao iz kraljevske porodice, zajedno sa njegovom suprugom Megan, vidimo njihovu bezbrižniju stranu, slično kao što je bilo sa Dajanom pre njene prerane smrti. Štaviše, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nedavno su ispričali svoju ispovest za intimni intervju sa Oprom, gde nijedna tema nije bila zabranjena.

Pročitajte još: Kejt Midlton je prava kraljica stila: Ponela isti sako dva puta i pokazala da je velika ljubiteljka modnog recikliranja (FOTO)

U kratkom, ali efikasnom pregledu koji nam pokazuje šta možemo očekivati od Opre sa Meghan i Harijem: Vidi se kako Hari iskreno razgovara o tome kako je njegova mama sama prolazila teška vremena.

- Znate, zaista mi je laknulo i srećan sam što sedim ovde i razgovaram sa vama, sa svojom ženom kraj sebe - poverio se emotivni Hari trudnoj Megan koja ga je podržavala.... jer ne mogu da zamislim kako je moralo biti kad je ona sama prošla ovaj proces, svih tih godina, jer je to bilo neverovatno teško za nas dvoje, ali bili smo zajedno - dodao je Hari, na šta se Megan svesrdno složila.

Pročitajte još: Još jedna prinova u porodici Aleka Boldavina: Glumac dobio sedmo dete (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lelum.pl (@lelum.pl)

Takođe, Hari je pre neki dan dao i svoje viđenje filma "Kruna", rekavši da se radnja zasniva na istinitoj priči, ali ne potpuno, daje okvirnu priču kakav je to način života, kakav pritisak imaju članovi kraljevske porodice i koliko se dužnosti imaju koje se stavljaju iznad porodice. 

      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.