· · Komentari: 1
HOBI

Oslobodite se loših misli pomoću ovih trikova

Pronađite hobi koji će vas opustiti

1611336975_Depositphotos_441390220_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Štrikanje pruža iste dobrobiti kao i joga. Kuvanje će otkriti skrivene strasti. Kreativno majstorisanje probudiće u vama zadovoljstvo i samopouzdanje.

Pročitajte još: PARFEM nije samo da lepo mirišete, on budi USPOMENE i ima još NEVEROVATNIH prednosti

Foto: pixabay

Umetnost veza

Ova tehnika zahteva detaljnu i dobru veštinu ručnog rada. Vezenje predstavlja ponavljanje ustaljene radnje, ali zahteva i dodatno usavršavanje. Sa iglama i koncem ne treba žuriti, potrebno je strpljenje. Za proces stvaranja neophodni su opuštenost i smirenost, iako pruža veliko zadovoljstvo, kvalitetan vez iziskuje veliki napor. Ovaj hobi odgovaraće strpljivim ženama, koje cene tradiciju ali se ne plaše da unesu novine.

Dekupaž

Kutija od cipela postaće kutija za nakit, vinska flaša poslužiće kao vaza, noćni stočić dobiće drugačiju dimenziju, a za sve je odgovoran dekupaž, koji se graniči sa dizajnom. Koristite razne materijale kod ove tehnike i dobro se zabavite, tako ćete podstaći rast kreativnosti i inventivnosti. Dekupaž će najviše odgovarati osobama koje su sposobne za više radnji od jednom.

Kuvanje

Kuvanje je poput magije za sve one koji vole da izmešaju različite sastojke,arome, začine i uživaju u novim ukusima. Ne govorimo o spremanju obične hrane, u pitanju je umetnost! Kuvanje predstavlja miks zabave, umetnosti i zadovoljstva. Odgovaraće mamama, umetnicama, zavodnicima – onima koji imaju potrebu da iskažu svoje emocije.

Pročitajte još: Sva pravila češljanja kose: Sitnice mogu da utiču na njen kvalitet

Baštovanstvo

Baštovanstvo predstavlja dobar izbor, koji će pozitivno uticati na vaše zdravlje. Sam boravak u prirodi već je odlična stvar, smanjićete napetost u mišićima u poboljšaćete cirkulaciju, a porašće i osećaj odgovornosti. Savršeno će odgovarati osobama koje su malenholične.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.