Oglas
· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Osvetila se ljubavnici bivšeg dečka: Tik-tokerka uradila nešto što je sve ODUŠEVILO (VIDEO)

Na originalan način se osvetila

1612262836_dafda.png
Foto: Printskrin / TikTok / jadepurvis53
Oglas

Svaka prevara u vezi je veoma bolna i teška, a jedna devojka je otkrila kako je prebolela jednu takvu situaciju, osvetivši se ljubnici bivšeg dečka. Ono što je ona uradila potpuno je neverovatno i jedinstveno.

Pročitajte još: Ako ŽENA zna sve o vama i može da predvidi svaki vaš korak - vi ste u problemu!

Džeid Purvis je na svom Tik Toku otkrila kako su se ona i njen suprug upoznali zahvaljujući bivšim partnerima. NJen verenik s kojim je bila tri godine i njegova devojka sa kojom je bio pet, varali su ih. Kada su saznali istinu, rešili su da im se osvete, pa su se venčali.

@jadepurvis53

REPOST bcus im like that 🤷🏼‍♀️😜 ##JDSmashingIt ##MONCLERBUBBLEUP ##viral ##fyp ##blowitupagain

♬ hopeshecheats. - Marleigh Sturgess

Pročitajte još: Ođednom je postao HLADAN: Ako vas partner IGNORIŠE uradite sledeću stavr

- Putovao je 300 kilometara kako bismo se videli. U braku smo već 4 godine - rekla je ova tik tokerka.

- Dobro ste uradili. Drago mi je da ste srećni zajedno - bili su neki od komentara. - Uvek se sve događa sa razlogom. Stvoreni ste jedno za drugo. Ovo je moja omiljena ljubavna priča - nizali su se komentari.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas