· · Komentari: 0

Osveženje na TV Happy : “Na pravom mestu” za aktuelne teme (večeras od 21:30)

Mislite da niste informisani na pravi način? Želite da čujete mišljenje stručnjaka o temama koje vas svakodnevno okupiraju?

1611227580_NA-PRAVOM-MESTU_SBB-slicica.jpg
Foto: Promo

Voljni ste  da saznate istinu o aktuelnim događanjima bez cenzure i guranja pod tepih?

Budite "Na pravom mestu"  četvrtkom od 21:30.

Nova emisija na televiziji Happy ,”Na pravom mestu”,  nastojaće da približi aktuelne teme “običnim” građanima, a gosti iz sveta kulture i sporta privućiće pažnju  svih generacija.

Voditeljka Antonela Jelić u prvoj emisiji ugostiće eminentne stručnjake Prof Miljka Ristića, dr Vlada Batnožića i dr Jelisavetu Kunosić koji će pričati o virusu korona i iznositi svoja iskustva, činjenice i preporuke.

Foto: Promo

Sa stanovišta laika o ovoj temi govoriće poznati glumac Rastko Jovanović, a donosimo i prilog iz Arene - žarišta događanja.

Mnogi poznati sportisti uključiće se i govoriti o svom iskustvu sa virusom Korona.

Ne propustite emisiju koja će biti pravdro osveženje za gledaoce ispred malih ekrana, četvrtkom od 21:30 samo na TV Happy.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.