· · Komentari: 0
JEZIVO

Otac objavio šta se dogodilo njegovoj ćerki u toku noći: "Ovo je jezivo" (VIDEO)

Jedan tata uočio je nešto neobično u sobi njegove ćerke.

1614169508_pjimage-6-.jpg
Foto: Printscreen / Tik Tok / joshdean0222

Jedna tata je na Tik Toku objavio snimak iz ćerkine sobe. Gledajući snimak, primetio je nešto neobično.

Pročitajte još: U Arkaimu se Bog spustio na zemlju i to je pravi centar SLOVENA koji je SSSR planirao da UNIŠTI

Devojčica se u sobi igrala, a onda je u jednom trenutku otišla na drugi kraj kreveta gde se saginje ispod kao da traži nešto. Ubrzo je počela da plače i doziva majku.

- Moju ćerku je nešto povuklo ispod kreveta. Moja žena misli da je otpuzala, ali vidi se da ju je nešto povuklo - napisao u opisu snimka.

Pročitajte još: NEVEROVATNO: U hramu Ramzesa Drugog danas se desio redak fenomen (FOTO)

Video je neke zbunio a neke uplašio: - Ovo je jezivo; - Gore je od horora; - Zar ne čujete kako devojčica zvuči, očigledno da je uplašena i da vrišti za mamom - bili su samo neki od komentara.

@joshdean0222

##fyp##paranormal##needanswers##wtf

♬ original sound - Josh Dean

Kasnije je otac objavio još nekoliko snimaka i otkrio da njihova ćerka više ne spava u toj sobi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.