Oglas
· · Komentari: 0
kako je ovo moguće?

"Otkrio sam da mi je sin u stvari ujak!": Neverovatna ispovest muškarca od koje će vas zaboleti glava! (VIDEO)

Muškarac je podelio neverovatnu priču, koja će vas ostaviti u čudu.

1624171941_Untitled2.png
FOTO: Printskrin/ TikTok/ stacks1400
Oglas

Srceparajuću priču je podelio na svom TikTok profilu, otkrivši da dečak kojeg je odgajio kao sina, u stvari mu je ujak,  budući da je njegova devojka imala dugogodišnju vezu sa njegovim dedom.

Porodice mogu biti komplikovane, posebno kada se parovi razdvoje ili je negde bilo neverstva. Ali, malo je situacija koje su toliko komplikovane kao porodično stablo ovog čoveka, nakon što je otkrio da mu je sin zapravo ujak.

Deda je bio neveran i ranije. Muškarac navodi da je sve vreme varao i njegovu baku i imao porodicu u ulici iza njene kuće.

Neverstvo

Spoznaja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Korisnik TikToka @ stacks1400 shvatio je poražavajuću činjenicu nakon što je otkrio da je njegova devojka, majka njegovog deteta, imala aferu sa njegovim dedom dok su živeli s njim.

Pročitajte još: Ne, niko ne veruje na šta liči ova LEPOTICA, kada skine sve sa sebe! "Pa ti se pretvaraš u RUGOBU, ali bukvalno"! (FOTO/VIDEO)

„Otkrio sam da je moj sin u stvari moj ujak“, rekao je u klipu podeljenom TikTok-u. "Moj deda je svo vreme imao aferu sa mojom devojkom dok smo živeli sa njim"

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. ##fyp ##redpill ##ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Čovek je podelio snimak uz natpis: „Ne mogu da verujem da sam očekivao više od čoveka koji je sve vreme imao drugu porodicu u ulici iza bakine kuće“, nagoveštavajući da deda ima dugu istoriju neverstva.

@stacks1400

Reply to @betamale312 it’s 100 u live n u learn

♬ original sound - StackS1400

"Žao mi je, znam da sada izgleda mračno. Odvoji malo vremena za sebe. Nisi ovo zaslužio, ali postoji neko drugi za tebe", stigao je prvi komntar podrške na društvenoj mreži.

Drugi je dodao: "Nemoj prestati da voliš tog dečaka, budite veći čovek. Prekini ciklus i zavoli tog dečaka, bez obzira na rođačku "titulu ujaka"."

Pročitajte još: "Rekli su mi da imam lepo lice za debelu devojku": Poruka koju im je poslala donela joj je 270.000 pratilaca! (FOTO/VIDEO)

Kako je saznao?

Nakon poruka podrške, pratioci su želeli da saznaju više o ovom neverovatnom slučaju. Zanimalo ih je kako je moguće da nije ništa primetio da se nešto dešava između devojke i dede?

@stacks1400

Reply to @sportscrazee

♬ original sound - StackS1400

Čovek je objasnio da je uzeo telefon svoje devojke dok se ona tuširala i otkrio „poruke i slike i eksplicitne stvari koje je slala godinama unazad“.

@stacks1400

Reply to @errbodicuzn14

♬ original sound - StackS1400

U drugom videu, Staks je obećao da će nastaviti da se prema dečaku ponaša kao prema svom sinu i njihov odnos se neće promeniti samo zato što je saznao za aferu svoje devojke.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas