· · Komentari: 0
POGODI KO JE

Otpevao je "Tugo, nesrećo" 1988. godine, a danas je jedan od najtraženijih pevača, poznat po gitari i predivnom glasu! (VIDEO)

Još tada se video talenat, koji je negovao tokom duge karijere.

1628602726_ikg.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Minja Subota

Dženan Lončarević je jedan od naših najcenjenijih muzičara, koji nije izgubio glavu od kada je stekao slavu, pa mnogi za njega govore da je "retko normalna" poznata ličnost.

Čuven po muzičkom talentu

Kao pop pevač, najveći adut su mu glas i muzički talenat, a da je tako bilo od samog početka, dokazao nam je snimak koji je počeo da kruži društvenim mrežama.

Pročitajte još: Časopis iz 1998. godine predvideo kako će Dejvid Bekam izgledati za dvadeset godina! Fotografija će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Naime, sa 13 godina, mladi Dženan je gostovao u čuvenoj emisiji "Muzički tobogan" kod Minje Subote.

Tom prilikom se pojavio sa gitarom i oduševio sve glasom, dok je pevao čuveni hit Crvene jabuke, "Tugo, nesrećo" iz 1987. godine.

LJude je ovaj snimak vratio u detinjstvo, pa su oduševljeno komentarisali Dženanov nastup: "Rodio se sa gitarom i mikrofonom. Svaka čast", "Kako je ovo lepo, Dženan naš legenda jedan od najboljih pevača današnjice", "Kako mu glas sa trenutak na trenatak podseti na današnji. Bravo, svaka čast", "Kako se u drugoj strofi opustio treme, tačno bolje i razboritije pjeva, mada je i prvu otpjevao jako dobro s obzirom na to da je bio malo dijete, a evo danas jedan od najboljih na Balkanu i šire, kakva samo čistoća glasa i kako to on otpjeva čovjeku srce slama, živio Dženo još 100 godina i pjevao nam svoje hitove", samo su neki od komentara podrške.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.