Oglas
· · Komentari: 1
LJUBIMCI

Ova devojka ima 5 miševa i njen video će vam srušiti sve predrasude o ovim slatkim životinjicama (VIDEO)

Miševi su vrlo čiste i pametne životinje. Nežni su i empatični i vežu se za svog vlasnika kao što to čini i pas.

Oglas

Razlika između ljubimaca i divljih miševa je ta što su ljubimci uzgojeni sa malo poboljšanim karakternim osobinama.

Nisu agresivni, vrlo su razigrani i osetljivi. Miševi se čak odazivaju na svoje ime i mogu da nauče brojne trikove. Najpametniji su glodari i zbog svoje inteligencije znaju često da pate ako im ne dajete dovoljno pažnje.

Pročitajte još: Žena je odlučila da posveti život SPAŠAVANJU PASA koje niko ne želi, a ono što je dobila zauzvrat je NEPROCENJIVO (VIDEO)

Baš kao i psi, nagradiće vaš trud, ljubav i vreme koje im poklanjate i zauzvrat će vam dati puno više. Ali ovi ljubimci nisu za svakoga. Osoba koja želi da udomi štakora mora dobro da razmisli da li ima vremena i živaca za ova slatka stvorenja.

Ako se, pak, odlučite za štakora kao ljubimca, morate zaštiti prostor u kom će miš obitavati. Potrebno je da zaštitite kablove, utičnice, knjige, odeću i obuću.

Pročitajte još: Slike ovog psa osvajaju i po nekoliko hiljada lajkova: Tajna je u njegovoj frizuri (FOTO)

U ovom preslatkom video snimku možete videti koliko su miševi društvene i empatične životinje. NJeni miševi su se jako vezali za nju. Jedan od njih ne pušta je ni na trenutak samu.

Ona ima celu porodicu miševa, a to što se nije zaustavila samo na jednom, ide u prilog tome da su miševi zaista slatki i emotivni ljubimci.

A da li biste vi ikada udomili miševe?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas