· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ova devojka je iznenadila sve: Pokazala kako stavlja masku iako nema uho (VIDEO)

Devojka bez uha pokazala kako stavlja zaštitnu masku

1597831096_devojka.jpg
Foto: TikTok printscreen ilustracija /rhysyarbrough

Ris Jarbroug je dvadesetogodišnja devojka iz Misurija, koja nema jedno uho, ali je odlučila da svima pokaže kako ona stavlja masku iako ima hendikep.

Pročitajte još: Ovaj PAR SE VENČAO U BOLNICI: Bio je na IVICI ŽIVOTA, a posle 7 meseci dobio je NOVO SRCE (FOTO)

Kako bi sebe zaštitila od korona virusa smislila je način kako da na kreatiovan način napravi nešto slično uvetu koje nema. NJeno stanje naziva se Goldenharov sindrom, a zbog toga je već sedam puta bila na operaciji.

@rhysyarbrough

Shoutout to the guy running behind me ##noears ##goldenhar ##fyp

♬ original sound - dawlatc

S obzirom da jedno uvo nema, a na drugo ne čuje, pomoć je potražila na društvenoj mreži Tik Tok, mnogi su joj savetovali da kupi kuku ili držač za pametni telefon. 

@rhysyarbrough

Reply to @halah80 Spent $6 on this tiktok just for you. ##noear ##fyp ##popsocket

♬ Rainy Days X Animal Crossing - ViBES

Sve je isprobala, a kupila je i protetsko uho, a svoja iskustva podelila je putem društvene mreže.

@rhysyarbrough

Reply to @brian.dido Genius!! ##goldenharsyndrome ##microtia ##ear

♬ Its Gettin' Old. - Cottonwood Firing Squad

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.