Oglas
· · Komentari: 0
IDEJA

OVA zemlja daje 3.000 dolara svakom TURISTI koji se u njoj zarazi KORONOM

Ideja je urodila plodom, a prvi su pohrlili influenseri.

1598203461_uzbekis.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Mnoge destinacije su požurile da otvore vrata turistima tvrdeći da su "covid free", ali Uzbekistan se izdvojio među svima. Ova zemlja je prva ponudila novčanu garanciju!

Pročitajte još: "Ona će za mene uvek biti dete": Srpski turisti ostvarili REKORD po broju ŽALBI, a jedno pitanje svi PREPRIČAVAJU

Uzbekistan je još u maju najavio i održao reč: onaj turista koji se na putovanju po Centralnoj Aziji zarazi kovidom dobiće 3.000 dolara kao kompenzaciju!

Velikodušna ponuda ima začkoljicu...

Naravno, ova velikodušna ponuda ima i malu začkoljicu. U suštini, toliko košta lečenje od korone u bolnicama Uzbekistana.

Da je ideja dobra najbolji dokaz je ponovni porast stranih turista u Uzbekistanu, a prvi su krenuli blogeri. Nova kampanja pod nazivom  “Uzbekistan: Safe Travel Guaranteed” i vlada se nada da će stroge higijenske mere koje su uveli vratiti i turista koji su imali prošle godine.

Nekoliko godina beleže porast, a onda...

Ova zemlja je poslednjih godina doživela pravi turistički bum, a lane su imali 6,7 miliona stranih turista što je za ovu zemlju rekord.

Pročitajte još: OHRID kakav NIKADA niste videli! GORI Tviter - ĐUBRE na sve strane, a za sve odgovorni ONI (FOTO)

San svakog turiste 2020. godine je da spokojno putuje po svetu bez straha da će se zaraziti virusom korona. Mnogi su ostali kod kuće upravo zbog straha od astronomskih računa u bolnicama ukoliko dobiju virus i njihovo zdravstveno stanje se pogorša.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas