Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Žena objasnila kako pere svoje voće i povrće - i svi su ZBUNJENI (VIDEO)

Kako perete voće i povrće? Ova žena je na društvenoj mreži Tik Tok, pokazala svoje umeće i izazvala različite reakcije

1594285067_voce-i-povrce-1.jpeg
Foto: Pexels
Oglas

Dok većina nas jednostavno voće i povrće pere hladnom vodom ispod česme u sudoperi, da bi ga oslobodili prljavštine, ova žena ih stavlja u mašinu za pranje sudova. 

Pročitajte još:  Stvari ne mirišu lepo, a fleke su i dalje tu? Rešenje za probleme sa veš mašinom

Na društvenoj mreži Tik Tok, žena je objasnila kako izbegava gubljenje nepotrebnog vremena na pranje namirnica rukom, umesto toga stavi ih u mašinu za pranje sudova na brzi ciklus i moramo da priznamo da je stvarno jedinstvena u tome.

@smilelop

##cleanvegetables ##cleanfruit ##tiktoktips ##vinegar

♬ PONETE ASÍ - melojnico

Gubljenje vremena ili sjajna ideja?

Zatim dodaje jedan čep destilovanog belog sirćeta u otvor u koji obično dodajete deterdžent. Pre nego što odaberete podešavanje svetla i pritisnete start na mašini. Za neke korisnike ovo je gubljenje vremena, dok je bilo i onih oduševljenih, koji su se dami zahvalili na ideji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas