Oglas
· · Komentari: 0

Ovako IZBLIZA izgleda koža lica POZNATIH i nije sve idealno! Evo koje tretmane koriste (FOTO)

Muče nas isti problemi, bar kad je koža lica u pitanju.

1632208639_profimedia-0098185050.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Svima je poznato da velike svetske zvezde troše milione dolara kako bi izgledali savršeno. Sigurno ste čuli kako je Dženifer Lopez odradila tretman lica placentom ili Anđelinin tretman tela kavijarom. Ali, da li su rezultati potpuno besprekorni?

Pročitajte još: Vikend putovanje: NINA RADULOVIĆ pokazala ČETIRI savršene odevne kombinacije koje staju u svaki kofer! (FOTO)

Na jednoj Instagram stranici posvećenoj problematičnoj koži poznatih, videli smo fotografije koje će nam podići samopouzdanje jer se ispostavilo da su poznate zvezde poput nas "smrtnika".

Sređeni, ali ipak...

Fotografije su namerno izabrane da ih prikazuju u potpuno sređenom izdanju, sa šminkom, pa uprkos tome, neravnine, sitne bubuljice (naši najveći neprijatelji), bore su svuda.

Kako to izgleda, pogledajte na fotografijama ispod.

A kad smo kod neobičnih, luksuznih tretmana lica koje poznati primenjuju, navešćemo još nekoliko bizarnih.

Luksuzni tretmani lica

Poznato je da je Viktorija Bekam radila tretman ptičijim izmetom, dok se Gvinet Paltrou opredelila za žaoke pčela.

Demi Mur se opredelila za konvencionalniju terapiju lica, pomoću pijavica, a na drugom kraju spektra se nalazi Kejt Blašet koja je za Vog potvrdila da se podvrgla korejskom tretmanu lica u kom se koriste kožice sa penisa beba.

Šta vi kažete, da li biste se opredelili za neki od tretmana?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas