Oglas
· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Ćerka Milke Forcan je prava LEPOTICA, a evo šta joj je PRVI POSAO nakon fakulteta! (FOTO)

Ćerku Milke Forcan svi pamtimo kao devojčicu koja se u javnosti pojavljivala sa roditeljima na javnim događajima. Ona danas ima 25 godina i izrasla je u pravu lepoticu!

1620912056_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ j.fcn
Oglas

Jovana je završila ekonomiju na nemačkom jeziku, na fakultetu u inostranstvu. Nikada se nije eksponirala na društvenim mrežama, osim povodom posla.

Osim lepote, Jovana je od majke nasledila i osećaj za biznis. Prošle godine je sama pokrenula liniju garderobe koja se prodaje na Internetu.

Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima ‒ rekla je jednom prilikom njena mama.

Pročitajte još: Kako sada izgleda MILKA FORCAN? Povukla se iz javnosti pre 10 godina, a fotografije na Instagramu otkrivaju i šta radi (FOTO)

Naime, ona se oprobala u svetu mode, kao model, da bi potom pokrenula sopstvenu liniju garderobe koja se prodaje na Internetu i koja odiše duhom Los Anđelesa. Kako je jednom prilikom izjavila, cilj joj je bio da našim devojkama približi modu sa ulica ove svetske metropole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Svoj poslovni uspeh je odlučila da postigne sama, bez pomoći uspešnih roditelja, koji ne kriju koliko su zadovoljni naslednicom.

Ponosna sam na Jovanin projekat, na kome je vredno radila prethodna tri meseca. Verujem da se isplatio rad do 3-4 sata noću, skoro svakog dana, i da onlajn-platforma koja je rađena po uzoru na afirmisane svetske brendove donosi nov kvalitet i ponudu drugačiju od svega postojećeg na našem tržištu - poručila je javno Forcanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Ovo je veliki uspeh za devojku koja je u decembru prošle godine napunila tek 25. godina. Tom prilikom je objavila sliku torte i buketa koje je dobila od majke i podelila sa pratiocima da je prava srećnica što ima majku poput Milke Forcan.

Pročitajte još: POLICIJA u Dubaiju privela na razgovor EDITU Aradinović i TAMARU Milutinović! (FOTO/VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

 Jovana ima i brata Filipa koji je takođe pravi lepotan. Po objavama Milke Forcan, izgleda da je i on krenuo sestrinim stopama i upisao studije u Nemačkoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn) 

Da je Jovana ista majka, najbolje nam pokazuje ova slika. Opuštena slika iz restorana sa uparenom odećom, potvrđuje izreku: Geni su čudo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas