Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

OVAKO se MTV oprostio od glumca Čedvika Bouzmana (VIDEO)

Glumac u 43. godini izgubio bitku sa opakom bolesti

1598869241_kadrivk.jpg
Foto: YouTube printscreen /Flicks And The City Clips
Oglas

Čedvik Bouzman, koji je najpoznatiji po ulozi u filmu "Blek Pantera", preminuo je nakon duge i teške borbe sa rakom debelog creva.

Pročitajte još: Glumica iz Hari Potera otvoreno progovorila o silovanju sa 13 godina

Kolege i prijatelji teško su podneli njegov gubitak, a dodela MTV nagrada, koja je sinoć održana u Americi, upravo je počela odavanjem počasti preminulom glumcu. - Pre nego što krenemo sa muzukom večeras, moramo da popričamo o tragičnom gubitku Čedvika Bouzmana, glumca čiji su strast i talent inspirisali sve sa kojima je došao u kontakt - rekla je i dodala: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with immeasurable grief that we confirm the passing of Chadwick Boseman.⁣ ⁣ Chadwick was diagnosed with stage III colon cancer in 2016, and battled with it these last 4 years as it progressed to stage IV. ⁣ ⁣ A true fighter, Chadwick persevered through it all, and brought you many of the films you have come to love so much. From Marshall to Da 5 Bloods, August Wilson’s Ma Rainey’s Black Bottom and several more, all were filmed during and between countless surgeries and chemotherapy. ⁣ ⁣ It was the honor of his career to bring King T’Challa to life in Black Panther. ⁣ ⁣ He died in his home, with his wife and family by his side. ⁣ ⁣ The family thanks you for your love and prayers, and asks that you continue to respect their privacy during this difficult time. ⁣ ⁣ Photo Credit: @samjonespictures

A post shared by Chadwick Boseman (@chadwickboseman) on

- On je bio pravi heroj, ne samo u filmu, nego u svemu što je radio. NJegova zaostavština živeće zauvek - rekla je voditeljka Keke Palmer, dok je na video bimu išla Čedvikova fotografija. MTV se od glumca oprostio i na svom Tviter profilu gde su prstavili video njegovog govora iz 2018. godine kada je osvojio nagradu za "najboljeg heroja".

- Dobiti nagradu za najboljeg heroja je divno, ali potrebno je istaknuti da su heroji svuda oko nas - rekao je tada glumac, koji je svoju nagradu dao Džejmsu Šavu, koji se te godine obračunao s oružanim pljačkašem u prodavaonici vafla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas