· · Komentari: 2
ŠOK

STRAŠNIJE NEGO ŠTO SE MISLILO! Nikad objavljeni DETALJI o smrti Majkl Džeksona

Dokumentarni film o kralju popa izneo je jezive detalje o njegovoj smrti.

1592903439_dzekson.jpg
Foto: YouTube printscreen /VEVO

Majkl Džekson iznenada je preminuo 25. juna 2009. godine, a iako je prošlo 11 godina, tek sada se dolazi do nekih saznanja vezanih za njegovu smrt. U dokumentarnom filmu, trojica detektiva otkrivaju tok istrage nakon potvrde da je kralj popa preminuo.

Pročitajte još: Preminuo čuveni HOLIVUDSKI reditelj

Prve informacije bile su da ga je njegov lični doktor ubio lekovima koje mu je prepisivao, pa je zbog toga bio uhapšen 2011. godine. Nakon odslužene kazne, detektivi koji su radili na slučaju, otkrili su jezive detalje iz sobe u kojoj su pronašli mrtvog Džeksona.

- Bilo je zabeleški, komada papira oblepljenih svuda po sobi, ogledala i vrata sa kratkim sloganima i izrazima. - Kada smo ušli u sobu u kojoj je Konrad lečio Majkla, na krevetu smo zatekli kompjuter, a na krevetu je bila i lutka za devojčice i fotografije beba nalik onima iz reklama - naglasili su. 

Detektivi su rekli da soba uopšte nije ličina na neku u kojoj se leči pacijent, kao da je u torbi doktora Konarda pronađen lek za koji se misli da je ubio kralja popa. Takođe su našli mnogo igala, đubreta i raznih stvari koje nisu trebale da budu tamo.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.