· · Komentari: 0
TETOVAŽA

Ove dve TETOVAŽE su joj spasile život: Evo zašto je važno da znate koja je LEVA, a koja DESNA strana (FOTO)

Tetovža izazavala buru na društvenim mrežama. A ovoj devojci je posebno pomogla.

1612770844_tetovaza.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / laurenwinzer

Australijanka D'Kodia Laine oduvek je imala problem sa raspoznavanjem leve i desne ruke. Ova 23-godišnja devojka je na nesvakidašnji način rešila svoju muku.

Ona je na šaci leve ruke istetovirala slovo L (left - levo na engleskom), a na desnoj R (right - desno na engleskom).

Pročitajte još: Tik-toker pokazao jednostavan trik za bržu kupovinu: Potrebna je samo JEDNA stvar!

Brojni komentari su se ređali ispod njene objave na Instagramu. "Obožavam ovo! To i meni treba", samo je jedan od pozitivnih komentara koje je dobila, a D'Kodia je istakla kako problem sa neraspoznavanjem strana nije uvek bio bezazlen.

- Prijatelji su mi se često smejali jer kao odrasla osoba morala sam da palcem i kažiprstom leve ruke pravim slovo L da bih se setila koja je to ruka, ali stvar je postala ozbiljna kad sam u auto-školi nekoliko puta skrenula u suprotnu stranu od one koju mi je rekao instruktor - rekla je. 

Pročitajte još: Influenseri vodite računa: Ne preterujte sa filterima kod reklamiranja proizvoda

Društvo ju je zezalo da bi možda trebalo da napiše levo i desno na rukama, a D'Kodia je šalu shvatila doslovno i odlučila da to i uradi u trajnoj varijanti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.