· · Komentari: 0
OTVORENO

Rada Manojlović je odbila da snimi OVE PESME, a one su postale PRAVI HITOVI!

Mega hitovi koje nije prepoznala

1613667164_New-Project.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Rada Manojlović veliki je ljubitelj društvenih mreža, a nedavno je otvorila i Tviter nalog, kako bi komunicirala sa svojim pratiocima.

Pročitajte još: Darko Lazić progovorio o smrti oca i otkrio zbog čega se kaje: "Tek kad izgubiš nekoga, shvatiš neke stvari!"

Fanove je zanimalo sve o njenom životu, ali i da li je neke neke pesme odbila da snimi, koji su das postali veliki hitovi. Tom prilikom pevačica je otkrila, da je bilo dosta pesama koje u tom periodu nije prepoznala da će postati hitovi, pa su ih snimile njene koleginice, ali bilo je i onih numera, koje zbog ugovora sa Grandom, nije mogla da otpeva.

 

- Mene zanima da li postoji neka pesma koju ti je neko nudio, a ti si želela da je snimiš pa je snimila neka druga pevačica- glasilo je jedno od pitanja upućenih Radi.

- Ima ih, i nisam prepoznala da su hitovi: "Tri čaše", "Mišu moj", "Boing 747", "Evo, evo" od Seke, ali je tada bila samo melodija bez tog teksta - odgovorila je Rada.

Pitanje koje je veoma uzbudilo Radu, bilo je i to, da li je  propustila da snimi i pesmu “Bred Pit”, koja je postala hit u izvođenju Severine:

Pročitajte još: Krenuo maminim stopama: Sin Anđelke Prpić postao voditelj (VIDEO)

- Ne podsećaj me, ovo su pesme koje sam ja preslušavala i odustala, a za “Bred Pita” i ceo taj album je malo drugačija priča bila. Ja sam to sve htela, ali pošto sam bila pod ugovorom, Popović je o tome odlučivao i na kraju se on nije dogovorio sa Aspirincima”, napisala je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.