· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Ove TRI BOJE će gospodariti JESENJIM KOLEKCIJAMA! Pripremite svoje kombinacije na vreme (FOTO)

Iako smo svi još uvek u duhu zakasnelih letnjih rasprodaja, velike modne kuće odavno su predstavile svoje jesenje kolekcije, kojima dominiraju tri nijanse...

1599072484_Depositphotos_347232186_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Iako smo još uvek u letu i viskoim letnjim temperaturama, velike modne kuće izbacile su svoje jesenje kolekcije koje će čekati kupce već sa prvim hladnijim danima. I da, već je jasno koji trendovi će dominirati krajem septembra - upečatljive boje još upečatljivijih modnih komada.

Pročitajte još: Birajte GARDEROBU prema OBLIKU TELA, proverite šta vama pristaje

Nema sumnje da su svi iskoristili ove tri nijanse, boju crvenog vina, maslinasto zelenu i tamno narandžastu boju

I dok se materijali razlikuju od brenda do brenda, nema sumnje da su svi iskoristili ove tri nijanse, boju crvenog vina, maslinasto zelenu i tamno narandžastu ili fresh narandžastu boju, kako je stručnjaci nazivaju. 

Pročitajte još: Komad garderobe koji je bio "proteran" sa ulica vratio se na velika vrata

Paleta boja za jesen naglašava želju za svestranim, bezvremenskim bojama koje ne zahtevaju preterano razmišljanje o problemu kombinovanja boja. Naime, ove tri boje su boje čija bezvremenost i svestranost donose visok nivo funkcionalnosti i istovremeno se predaju jedinstvenim izrazima, koje iz njih proističu.

Boja crvenog vina

Nama nisu nepoznati trendovi bordo boje za jesen, a ove godine dolaze mnogobrojne nijanse, od trešnja crvenih do dubokih i tamnih nijansi vina.

Crvene boje viđene su na komadima od glave do pete u mnoštvu tekstura i tkanina, od kožnih pelerina do opuštenih pletiva, dodajući sofisticirani dodir jesenskim ansamblima.

Maslinasta boja

Pročitajte još: Ovu obuću NIKADA ne kupujte: ŠEST pari cipela koje mogu da vam UNIŠTE STOPALA (VIDEO)

Duboki maslinasto-zeleni tonovi odlično pristaju na nizu tkanina od pliša do svile, kože i prošivenih tekstura, dodajući neustrašiv dodir tradicije.

Sveža narandža

Pročitajte još: BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

Vreme je za uživanje u zimskim citrusima! Videle su se blistave i živahne narandžaste nijanse uparene sa svim, od plavog denim do smeđe kože, odišući osećajem samopouzdanja, kreativnosti i sreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NOVA KOLEKCIJA🤩 Fashion house Laze Kostica 14 Novi Sad

Objava koju deli Fashion house Tel:0213032995 (@fashion_house_by_mima) dana

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.