Oglas
· · Komentari: 0

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU POBEDNICI SEPTEMBRA: Za njih je univerzum spremio SPEKTAKL!

Septembar je za svakoga nameni po nešto.

1629879854_horoskop.JPG
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Ovi znaci su pobednici. Sledi erupcija emocija, ljubavi i uspeha u karijeri.

Devica

Zadnjih par meseci su bili teški...Sada nebo za vas sprema ljubavni spektkl. Bilo je dosta razočaranja kako u poslovnom tako i u emotivnom smislu. Otkrivala su se prava lica i vi ste imali utisak kao da vam neko bode nož u srce.

Sada se pripremite za ljubavnu čaroliju od 1 septembra koja će vam vratiti veru u ljude i u ljubav. Ova susret će biti čaroban i probudiće emocije za koje niste ni znali da postoje u vama. Puno uspeha vam predstoji u septembru!

Pročitajte i: NE ŽELITE DA SE LETO ZAVRŠI? U Hurgadi i Dubaiju je leto tokom CELE godine

Vaga

Kao i kod Devica i vama stoji susret koje je davno upisan među zvezdama. On čeka svojih pet minuta i dolazi do vas. Kako je Vaga svet dualnosti i odnosi su nešto što čine vaš DNK kod , ovaj sudbinski susret se dešava iznenada u neposrednoj komunikaciji sa poslovnim partnerima ili na okupljanju sa prijateljima. Naoštrite svoja čula i mirno čekajte svoju među zvezdama zapisanu osobu.

Vodolija

Sam kraj septembra vam donosi velike promene koje se odnose na karijeru i međuljudske odnose. Zvezde su vam namenile posao kroz koji ćete pokazati svu svoju kreativnost a sam posao će vam dati slobodu koja je vama na prvom mestu.

Odnosi u porodici kao i ljubavni će se napokon rešiti. Svi problemi postaju daleka prošlost i vi počinjete da emitujete vašu savršenu i pomalo buntovničku energiju. Vraćate se na svoj kolosek i krupnim koracima idete napred bez osvrtanja na prošlost!

Ribe

Setembar vam donosi unutrašnje buđenje. Vaša energija sada postaje lepršava i kreativna i počinjete da živite ljubav što vi i jeste. LJubavna čarolija je tu, uživate u svakoj sekundi sa voljenom osobom sa kojom proživljavate možda i najlepše trenutke u životu.

Svesni ste toga, iskoristite svaki sekund. Unutrašnje promene koje doživite u septembru su promene koje bukvalno menjaju vaše unutrašnje biće. Nikada se više nećete vraćati na staro!

                                 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas