Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Rituali koji će vam ulepšati jutro: Započnite dan sa osmehom na licu!

Da li imate rituale kojima započinjete dan?

1616503218_budjenje.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Kako bi vam dan bio lepši, uspešniji i pun energije potrebno je da se probudite, naspavani, sveži, ali i da početku jutra dioprinesete neke od ovih saveta.

Pročitajte još: Napravite kod kuće masku: Ova tri sastojka će vam pomoći da imate lice kao sa naslovnih strana

1. Probudite se ranije nego što treba - i to malo vremena je veoma važno. Možete ga iskoristiti samo za sebe. Možete u tom periodu da uradite par vežbi, koje će vam pomoći da zdravo počnete svoj dan ili možete da pročitate nekoliko strana vaše omiljene knjige.

Foto: despositos

2. Ukoliko ste osoba koja praktikuje jutarnje tuširanje, dobro bi bilo da pre tuširanje uradite piling tela. To vam neće pomoći samo da se otarasite izumrlih delova vaše kože, ali će vas i brže razbuditi. Ovaj korak će pomoći vašoj koži da bude čvršća i glatka.

3. Umočite mali peškir u toplu vodu i na kratko ga stavite na lice. Zatim lice očistite vašim omiljenim tonikom.

4. Pomešajte dve kafene kašičice vode sa dve kašike šećera i tako napravite jutarnji piling. Stavite ga na lice i nežno masirajte par minuta. Lice zatim isperite hladnom vodom.

5. Ne zaboravite da pružite svojoj koži dovoljnu hidrataciju sa vašom dnevnom kremom.

6. Organizujte stvari. U svojoj torbi bi trebalo da imate sve što vam je potrebno za šminkanje. Time ćete uštedeti vreme i te najbitnije stvari ćete uvek odrađivati na vreme.

Pročitajte još: Nemojte praviti ove 4 velike greške kada sušite kosu - tako je uništavate!

7. I ono glvano - zakoračite tom ispravnom nogom iz kreveta i nemojte zaboraviti da se nasmejete. Sa osmehom će vaš dan biti uspešniji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas