· · Komentari: 0
PLANETE

Ovi znaci će vam ZABITI nož u leđa! Škorpija to čini iz najpoštenijih namera

Koji horoskopski znak će vam zabiti nož u leđa kada najmanje očekujete?

1616578569_zodiac-sign-4374412_1280.jpg
Foto: Piksabej

Škorpija

Kako je po prirodi veoma strastvena isto toliko je i osvetoljubiva. Dok trepnete ona je već razvila plan kako da vas rani. NJene reči su otrov koji vas do koske pogodi. NJena reakcija je temeljno i duboko podmuklo smišljena. Nikada ne znate kada će plan da sprovede u delo.

Osvetu duboko, temeljeno, podmuklo isplanira

Razlog može da bude bilo koji i uvek kada se najmanje nadate. Na primer kada je ljubav u pitanju samo neka pomisli da je njena prijateljica "bacila oko" na njenog partnera, kreće u osvetu bez da proveri da li je to 100% tačno. Mada njena intuicija je toliko jaka da retko kad pogreši.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Devica

Kraljica kada je" zabijanje noža u leđa"! Ona jednostavno kao da nema emocije. Ima ih samo kada je nešto praktično u pitanju. I samo kada je njoj to potrebno. NJen pragmatični i racionalni um ne vidi potrebe drugih već samo svoje. I to je polazna osnova - ona sve radi samo da bi svoje potrebe, ciljeve zadovoljila.

Ništa lično, osveta je iz interesa.

NJen "plan" je hladan serviran i realizuje ga samo ako je potpuno sigurna da će se ostvariti i tada otkriva svoju izdaju.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Ribe

Prvaci u krstarenju izdaja. Duboka i mistična Riba vam sprema izaju iz daleka iz dalekih dubina. Ona deluje empatično, zamišljeno ali nepogrešivo oseća trenutak kada treba da "napadne". Ona ćuti i posmatra, kao ajkula koja posmatra svoj plen.

Tako nežna, a svet posmatra kao ajkula!

Kada se usresredi ona kreće ali frontalno kao npr Lav već se migolji oko vas , kruži i posmatra i jedan trenutak vaše nepažnje ona "zabada nož". Dok se vi sastavite ona je svoj plan ostvarila, i već je daleko ispred vas.....

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

Lav

Voli da vodi psihološke borbe i da napada direktno. U stanjuje i najboljeg prijatelja da izda ako će mu to pomoći da sprovede plan. On ne uvija već odmah kreće i jasno kaže zašto i zbog čega. Okolina ostaje u čudu ali to njega ne zanima. Ne obazire se puno na tuđa osećanja i potrebe.

Zabija nož jer je egocentrik.

On je veliki egocentrik. Ja i posle mene još desetak mesta prazno! Voli takmičenja i uradiće sve kako bi pobedio protivnika. Nije mu strana izdaja, sedenje na dve stolice, korupcija .....

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.