Oglas
· · Komentari: 0
TAŠNE

Ovo, definitivno, MORATE nabaviti, jer kakvo će leto 2021. biti bez nje?

Prvu je osmislila čuvena Koko i danas se može kupiti za 5.500 evra. Ali, zašto mora da bue original?

1610525268_h_55892615.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Veoma je leegantna i nosile su je najveće svetske zvezde. Ove godine ćete imati priliku i vi da prošetate sa ovom tašnom.

Pročitajte još: Karo NIKADA ne izlazi iz mode, a ove zime se nose OVI odevni predmeti

Foto: Instagram/ screenshot ninabudek

Nije zgodna za domaćice, jer u nju ne može da stane mnogo stvari. Odlična je za posao, a savršena za veče. Slaže se uz sve haljine i suknje, ali i sakoe, kostime i pantalone. Međutim, odlično ide i uz farmerke, kožne jakne.

Šanel je majka tašne.

Koko Šanel je dvadesetih godina 20. veka dosadilo da tašnicu nosi stalno u rukama i odlučila je da osmisli nešto novo. Tako je, ukratko rođen model Chanel 2.55. Danas je to legendarna tašna koja je napravljena od crne kože, sa štepovima, a nosi se preko ramena uz pomoć lanca.

Pročitajte još: MODNI KOMAD sa kojim ćete izgledati lepo i lepršavo i u zimskim danima (FOTO)

U međuvremenu tašna je dobijala drugačiju boju i oblik, ali je osnova uvek ostajala ista. Original "šanel" tašnica sa lancem košta od 2.800 do 5.500 evra, ali postoje i druge firme koje prave podjednako lepe i elegantne tašne sa lancem.

Danas nije ni važno da li je tašna original, niti da li je četvrtastog oblika. Naprotiv, važno je da vam se dopada. Pustite mašti na volju i pronađite svoju tašnicu sa štepom i lancem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stylebynelli

Godine 2005. "Šanel" je odlučio da ponovi legendanri model u čast jubileja od 50 godina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas