Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Ovo je drugarica Kejt Midlton: Sofija je 17 godina starija, ali imaju mnogo toga zajedničkog (FOTO)

Kejt Midlton i Sofija Veseks godinama su dobre prijateljice.

1632225018_28baa9475f75222fd31a35fc63c7b0cf996a4eb5.jpg
Foto: epa
Oglas

Vojvotkinja od Kembridža, Krejt Midlton, pored porodičnih i poslovnih obaveza pronalazi vremena i za druženje. Jedna od njenih drugarica je Sofija Veseks, grofica od Veseksa, supruga britanskog grofa od Veseksa, Edvarda.

NJih između ostalog povezuje i to da su se obe udale za pripadnike kraljevske porodice i da se sa tim odlično nose. Redovno se viđaju povodom kraljevskih dužnosti, a osmesi na njihovim lica govore da se zajedno odlično provode. 

Pročitajte još: Šok na dodeli Emi nagrada: Megan Markl ISMEJANA i ponižena!

Analitičari govora tela ističu da se njih dve veoma dobro slažu i da su u savršenim odnosima.

Sofija (56) započela je karijeru u odnosima s javnošću, radeći za razne kompanije. Princ Edvard i Sofija venčali su se 19. juna 1999. u kapeli Svetog Georgija u zamku Vindsor - na istoj lokaciji koju su izabrali princ Hari i Megan.

Grofica Sofija i Kejt imaju potpuno isti stil oblačenja. Klasike i elegancije nikada ne manjka. Haljine midi dužine, salonke i razni šeširi u skaladu sa kombinacijama stalno su tu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas