· · Komentari: 0
BRAK

Ovo je najvažnija stvar koju morate da uradite sa burmom na dan svadbe

Burma je jedna od najvrednijih i najličnijih stvari koje možemo da u životu imamo.

1616068502_ring-1932_1280.jpg
Foto: Pixabay

Ne samo da predstavlja simbol večne ljubavi i posvećenosti jednoj osobi, već su zaista prelepe u očima osobe koja ih nosi.

Ipak, postoje mnogi mitovi i sujeverja koja se vekovima prenose sa kolena na koleno u vezi sa brakom, a samim tim i sa burmama.

Pročitajte još: Gazite tridesete, a još se niste skrasili? Evo koje su idealne godine za brak

Jedna od najzanimljivijih tiče se burmi na sam trenutak izjavljivanja večne ljubavi partneru tokom venčanja.

Postoje oni koji kažu da u ovom sujeverju ima istine, ali i oni koji tvrde da su u pitanju isprazne priče, a mi ćemo vam ostaviti da sami procenite.

Pročitajte još: Ključ do dugog i dobrog braka je u ovome: Evo šta kažu stručnjaci

Ovaj mit povezan sa burmama mnogi niz godina tvrdi da, ako mlada ili mladoženja ispuste burmu na dan venčanja, na taj način će oterati sve zle i negativne duhove iz svog života.

Oslobađanjem od zlih duhova, par čisti svoju auru i sebi obezbeđuje dug i harmoničan brak prepun ljubavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.