Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNI LEK

Ovo je NAJZDRAVIJI PRIRODNI PROIZVOD, a ovoliko smete da ga unesete dnevno

Med se od davnina smatra jednim od najzdravijih prirodnih proizvoda za organizam, ipak ni sa njim ne treba preterivati, savetuju stručnjaci.

1619528002_honey-352205_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Angela Lemond, nutricionista za “Womens Health” kaže da ne valja da se preteruje sa konzumiranjem meda, jer on pored toga što je zdrav za naš organizam sadrži i dosta šećera.

Pročitajte još: MED I CIMET: Idealna kombinacija u borbi protiv bolesti

- Vrlo lako možete da preterate sa unošenjem količine meda direktno u smutije, ovsenu kašu ili u druga jela, jer tada ne merite koliko stavljate - kaže ona.

Ako unosite previše meda možete se čak ugojiti, povećati rizik od dijabetesa, a utiče i na propadanje zuba jer on sadrži mnogo fruktoze. Med je zdrav samo ako ga unosite u ograničenm količinama.

Pročitajte još: Najskuplji na svetu: 10 evra za 100 grama! Da li bi vi kupili LUDI MED?

Da bi med imao samo pozitivno dejstvo na vaš organizam, unosite jednu i po kašiku dnevno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas