Oglas
· · Komentari: 0
GINIS

Ovo je pas sa NAJDUŽIM JEZIKOM na svetu (VIDEO)

Najduži jezik na svetu među psima dugačak je 18,58 cm i upisan je u Ginisovu knjigu rekorda.

1617113867_pas-sa-najduzim-jezikom.jpg
Foto: printskrin / You Tube / Guinness World Records
Oglas

Moči "Mo" Rikert je osmogodišnja ženka bernardinca iz Sijuks Folsa u Južnoj Dakoti, koja je krunisana za psa sa najdužim jezikom na svetu.

Impresivni jezik dugačak 18,58 cm doneo je Mo svetsku slavu, budući da je sada upisana u Ginisovu knjigu rekorda. 

Pročitajte još: Slike ovog psa osvajaju i po nekoliko hiljada lajkova: Tajna je u njegovoj frizuri (FOTO)

Raniji rekorder bio je mužjak pekinezera Pagi, čiji je jezik imao 11,43 cm.

Porodica Rikert udomila je Mo kada je imala dve godine i, kako njena vlasnica Karla kaže, bila je to ljubav na prvi pogled.

Pročitajte još: Saznajte šta način na koji spava vaš pas otkriva o njemu: Sve četiri uvis - SIGURNOST, a u sklupčanom položaju?

Mo uživa u fotografisanju i grickanju slatkih krompira, ali joj život nije baš uvek bajkovit. Zbog dugačkog jezika otežano diše, a i dodatno balavi kad se unervozi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas