Oglas
· · Komentari: 0
RECEPTI

Ovo još niste probali: Sva deca ih obožavaju, a izgledaju kao sladoled, samo slan (FOTO)

Slani fišeci su omiljena hrana svakog deteta, a kada ih probate shvatićete i zašto.

1614326034_kuvarice-manje-zbori.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / kuvarice_manje_zbori
Oglas

Na instagram profilu naše Kuvarice manje zbori kao i na Jutjub kanalu, možete pronaći brojne fantastične recepte.

Naš današnji izbor su slani fišeci. Deca ih obožavaju, a izgledaju kao sladoled u kornetu. Zato nabavite potrebne sastojke i usrećite svoju decu ovim fantastičnim obrokom.

Pročitajte još: Današnji predlog za ručak: Pomfrit, varivo i bečka šnicla (FOTO)

Za ovaj recept vam je potrebno:

  • Lisnato testo
  • Fil: Šta god želite

Naša kuvarica je koristila šunku koja je isečena sitno na kockice, kao i paradajz, zelenu salatu, dodala je 2 kašike milerama i 2 kašike grčkog jogurta.

Pročitajte još: Ideja za ručak kuvarice Didi: Šnicle u aromatičnom sosu (FOTO)

Sa ovom smesom sam napunila fišeke.

Postupak:

Isečete foliju i napravite fišek, u prazninu fišeka isto stavite foliju da bi bila čvršća dok spolja obavijate lisnato testo.

Pročitajte još: Korak po korak do savršene ČORBE: Priprema traje samo 10 minuta (RECEPTA)

Premažete ih sa žumancetom i stavite kim od gore. Kada se ispeku i ohlade, izvadite foliju i filujete fišeke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas