Oglas
· · Komentari: 0
FITNES

Ovo nikako ne radite kod kuće: Vežbe za stomak mogu biti opasne (VIDEO)

Često na društvenim mrežama možemo videti kako da svoju liniju dovedete do savršenstva u kratkom vremenskom periodu. Ipak neke vežbe mogu biti veoma opasne

1626012842_vezbe.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jedan Tik Tok trend postao je veoma aktuelan, a većina žena prati savete kako da za kratko vreme vaš stomak zategnete i dovedete do savršenstva, bez odlaska u teretanu ili vebi koje bi trebalo da vam preporuče fitnes treneri.

Pročitajte još: Vežbajte dok sedite: 7 lakih vežbi koje su dobre za leđa

Žene se na društvenim mrežama često hvale rezultatima, ali ne shvataju da to može ostaviti i ozbiljne posledice. Dženi, koja postavlja ove snimke, kaže da ove vežbe deluju veoma efikasno, a izvode se brzinom kao da igrate. Takođe, ova dama napominje da svaki segment treninga zahteva pet minuta vežbanja i da će se rezultati videti nakon mesec dana.

 

@janny14906

During the confinement period, I will share with you more successful cases of weight loss#exercise #workout #weightloss #fypシ #core

♬ original sound - user1468626853971

 

Prestanite da tražite fitnes savete na Tik Toku

Kako je za britanske medije izjavila Holi Grand, instruktorka pilatesa, ovaj trend koji se proširio na Tik Toku je veoma opasan:

- Informacija da se ovim treningom može izgubiti masnoću oko stomaka je netalna. Ne možemo se pri vežbanju preorijentirati na samo jedno područje tela kad se radi o mršavljenju. Kad se o reduciranju masti radi, to je poput skidanja slojeva odeće - smanjujemo sve, a ne na jednom određenom mestu na telu. Struk ima brojne trbušne mišiće kojima su potrebni različiti pokreti da bi ih aktivirali, tako da ove vežbe mogu pomoći kod izdržljivosti, ne pomažu kod dobijanja snage.

Pročitajte još: Ako vas bole leđa ovo je ŠEST vežbi koje možete da radite na poslu

- Možda će vam pomoći kod seksa, ali to je to! Prestanite na TikToku da rražite fitnes savete, već se obratite stručnjacima -zaključila je Holi

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas