· · Komentari: 0
PODRŠKA

"Ovo se zove hrabrost! Bravo Milena!": Milica Pavlović podržala glumicu i pohvalila ovaj hrabri podvig (FOTO)

Poruke podrške ne prestaju da stižu.

1610895197_pjimage--3-.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / MONDO PORTAL / AmiG Show

Pevačica Milica Pavlović pohvalila je hrabri podvig mlade glumice Milene Radulović, da javno istupi i otkrije stravičan događaj koji joj se dogodio dok je još bila maloletna.

Pročitajte još: "Horor! Naježim se kada pomislim...": Kolege podržale Milenu Radulović

Milica je na Instagramu uputila podršku ovim rečima: "Ovo se zove hrabrost! Bravo Milena! Bravo u ime sve dece koju si spasila svojom pričom".

Foto: Printskrin / Instagram / senoritamilica

Kao što je poznato, glumica Milena Radulović i još nekoliko devojaka prijavile su nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića, za silovanje i zlostavljanje.

Pročitajte još: Nakon što je Milena progovorila o silovanju, oglasio se Andrija Milošević i uputio reči podrške glumici

Ogromna podrška ovim mladim devojkama stigla je sa svih strana. Kolege i prijatelji su na društvenim mrežama delili reči podrške i pohvale za neverovatnu hrabrost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.