Oglas
· · Komentari: 0
LUKSUZ

OVO sigurno niste probali: Nokti sa ZLATOM, a možete ih sami srediti (VIDEO)

Uz nekoliko poteza nokti mogu da postanu skuplji od prstenja!

Oglas

Za nokte mogu da se koriste slikarski listići, a cena za 25 komada iznosi 6.000 dinara. Listići ne mogu da se potroše za jedan pedikir, tako će ostati za drugi put ili drugu namenu.

Pročitajte još: Ovo morate probati: ZARĐALI nokti koji ZVECKAJU! (VIDEO)

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Za početak, sredite nokte tako što ćete ukloniti zanoktice, izravniti krajeve i ofarbati ih u ljubičasto. Tačnije, nokti mogu da se ofarbaju u bilo koju boju, ali će zlato na tamnoj najbolje doći do izražaja.

Na tamnijoj osnovi će bolje doći do izražaja zlatni listići.

Kada se lak dobro osuši namaže se bezbojnim, odnosno lakom na koji mogu da se lepe listići. Zlatni lsitići su izuzetno nežni i prvo se stavi na peškir, pa pincetom nanese na nokat. Kada se listić zalepi štapićem za guranjem zanoktica se cepa i oblikuje oblik.

Na kraju se zaštite sjajem Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Umesto celog listića nanosite parče zlata.

Daleko je zanimljivije kada se umesto preko celog, parče zlatnog listića nanese samo na delić nokta. Još bolji efekat se postiže sa parčetom izgužvanog zaltnog paprića.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA

Kada se završi sa nanošenjem zaltnih listića nokti se premažu zaštitnim lakom, sa sjajem koji će štititi zlatne listiće. Na kraju, mekom turpijom treba skinuti višak zlatnih listići sa ivica noktiju.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas