Oglas
· · Komentari: 0
farbanje

Ovo su ČETIRI najmodernije BOJE KOSE za PREDSTOJEĆU SEZONU

Ukoliko vam je dosadila trenutna boja kose i ako ste spremne da je menjate, isprobajte neku od sledeće četiri moderne jesenje nijanse.

1599047558_Depositphotos_11796351_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Plava gljiva

Foto: Deposir

Ova nijansa odražava pepeljastu nijansu gljive. Ona nije plava u tradicionalnom smislu; plava gljiva boja je koja čini savršenu prelaznu nijansu. Ona je upravo na spektru između svetlo smeđe i tamno smeđe ili pepeljastija nijansa plave. S obzirom na to da se ne može ubrojati u bilo koju od pomenute dve kategorije, idealna je za plavuše koje žele malo tamniju boju kose, ali i za brinete koje žele da budu malo svetlije.

Pročitajte još: Sunce PRŽI NAŠE LICE čak i kada nismo "izgoreli"! OPORAVITE ga u jednom tretmanu

Sombre

Nežnija i manje intenzivna varijanta ombrea, sombre je mnogo suptilniji te pruža prirodniji izgled. Vrhovi su svetliji sa suptilnim nagoveštajima tamnije nijanse. Pored toga, sombre se veoma lako održava, izgleda veoma glamurozno, a osim što promoviše prirodni izgled kose, odlično se slaže i sa gotovo svakim tenom.

Hladna kafa

Foto: Deposit

Topli, nežni tonovi smeđe sa nagoveštajem kakaoa i karamele jedan su od trendova koji su u prvom planu tokom jesenje sezone, a nabolje od svega je to što odlično pristaju skoro svakom tenu. Zapravo, ova nijansa se može opisati i kao mešavina multidimenzionalnih smeđih tonova koji su ukombinovani sa suptilnom crvenkastom toplinom koja stvara efekat raskošnog i bogatog mahagonija.

Pročitajte još: PRAJMER: Evo zašto ga treba uvesti u rutinu ŠMINKANJA

Prepečeni kokos

Idealna je za sve smeđokose dame, kojima je kosa posvetlela tokom letnje sezone, a koje bi želele da dobiju boju koja je svjetlija, ali ne u potpunosti plava. Ukoliko ste brineta, ova boja će vam odlično stajati. S obzirom na to da vam je koren kose već taman, boja prepečenog kokosa jednostavan je način, veoma lagan za održavanje, da vašoj kosi dodate bogat, dimenzionalni efekat pomoću svetlih tonova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas