Oglas
· · Komentari: 0
STRAHOTA

OVO su NAJSTRAŠNIJA mesta na svetu, a turisti ih OPSEDAJU

Turisti vole da se plaše, čak i kada znaju da je reč o šali! Možda ne možete da odputujete, ali planirajte ova odredišta u budućnosti.

1603808014_Vestica.png
Foto: Peksel
Oglas

Na listi najjezivijih evropskih tura na visokom mestu se nalaze i vodenice u okolini Valjeva zahvaljujući vampiru Savi Savanoviću, ali i napušteni dvorci Vojvodine. Međutim, ova odredišta, osim straha, ne nude ništa durgi turistima.

Pročitajte još: U upravo otvorenom muzeju BLIZU BEOGRADA može se videti NOŠNJA stara 700 godina i probati NADLACKA (FOTO)

Venecija ume dobro da zaradi od turizma, ne samo u vreme karnevala! Naime, u ovom gradu se tokom čitave godine održavaju ture u kojima vodič za oko 30 evra vodi turiste po uskim i mračnim ulicama grada i priča im legende o nesrećnoj ljubavi i prevari, pokazuje vile u kojima "žive" duhovi...

Čim padne mrak - počinje tura Foto: Piksabej

Transilvaniju svake godine posećuju milioni turista zbog grofa Drakule. Posebno je atraktivno posetiti Rumuniju krajem oktobra, jer se poslednjeg dana organizuje Drakulina žurka. Turisti koji se zateknu 31. oktobra u dvorcu Bran mogu da jedu ražnjiće na sablji i piju krv.

Svakog vikenda dolaze turisti zbog Drakule Foto: Piksabej

London je čuven po kraljici, "Big Benu" i mnogim drugim turističkim atrakcijama, ali i po Džeku Trboseku. Svake večeri kod Taurea počinje tura kojom se prolazi putevima svih pet ubistava zloglasnog ubice.

Prag je svake večeri pozornica straha!

Prag je sa gotskom arhitekturom svake večeri prava atrakcija za turiste koji uživaju da hodaju praznim ulicama. U 20 časova svake večeri počinje tura u kojoj vodič priča o prokletsvima i nesrećama koje su se dešavale nekadašnjim stanovnicima ovog grada.

Pročitajte još: Bacite kalendar, ZABORAVITE na LETOVANJE: Sada se traže SPARTANSKI vikend i NOMADSKI HOTELI

Kao što se u Rimu organizuje tura "Anđeli i demoni", tako se i u Škotskoj može otići na turu "Da Vinčijev kod". Škotska je prepuna napuštenih i oronulih zamkova, a turisitčki radnici su počeli to i da naplaćuju, pa su tako osmislili legende da u svakom od njih žive - duhovi.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas