Oglas
· · Komentari: 0
FILM

Ovo su ZNAKOVI koji otkrivaju da li će FILM biti DOBAR ili LOŠ: U trejleru je KLJUČNA stvar - ne gubite svoje vreme!

Koliko vam se puta desilo da slobodne vreme odvojite da odgledate dobar film, a nakon dva sata vidite da ste "protraćili" svoje vreme?

1625467011_film11.JPG
Oglas

Film je najbolja varijanta za opuštanje i odmor, ali nekada ta dva sata znaju da se pretvore u "pakao".

Obično u tim momentima, kad vidite da ste potrošili svoje vreme, čekajući rasplet situacije, krivite sebe i vaš loš instikt za "dobro" ili prijatelja koji vam je preporučio smor od filma.

Da vam se slične stvari ne bi dešavale, predlažemo vam savet jednog korisnika Redita, koji je pratiocima postavio čuveno pitanje - koji su znakovi da je film dobar, a koji da je loš, pa vam možda neki od njih i pomognu da svoje slobodno vreme, kojeg je sve manje, iskoristite na pametan i koristan način.

Mi izdvajama neke od najboljih:

"Kada u trejleru kažu baš sve o filmu i otkriju misteriju."

"Kada forsiraju šale i mimove vezane za film"

"Ako lik u filmu ukaže na nešto što je toliko očito."

"Kada se odmah na početku previše toga objašnjava."

"Ako postoji više trejlera za istu komediju, a uvek se koristi samo jedna šala."

"Ako sve recenzije filma imaju jednu ili dve rečenice."

"Ako je film objavljen u januaru. To nije uvek slučaj, ali januar je u kinematografiji uvek najgori."

"Ako se predugo snima. Uvek postoji razlog za to."

"Pripremite se za gledanje ____ u akciji na velikom ekranu! Ova se uzrečica koristi u mnogim lošim najavama filmova."

"Kada se više hvali muzika u filmu nego sam film."

"Ako se naglasi da je film došao od tvoraca nekog drugog poznatog filma."

"Kada se u film pokuša ubaciti neki trend iz stvarnog života. To je jednostavno blam."

                         Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas